Rabarber- och mangosmothie- osötad
Går utmärkt att dricka som den är, men det går att tillsätta honung om den känns för syrlig.
Mjölken tillsätter jag för att göra smoothien lösare, så den blir lättare att dricka.
Räcker till två stora glas
100 gram skalad rabarber, i mindre bitar
250 gram (en förpackning) tinad mango
3 dl naturell yoghurt
ca 2 dl mjölk
(ev 0,5-1 msk honung)
Mixa rabarber och mango med en stavmixer (tillsammans med honung). Tillsätt yoghurt, och blanda ut med mjölk. Häll upp i glas och servera.
Mjölken tillsätter jag för att göra smoothien lösare, så den blir lättare att dricka.
Räcker till två stora glas
100 gram skalad rabarber, i mindre bitar
250 gram (en förpackning) tinad mango
3 dl naturell yoghurt
ca 2 dl mjölk
(ev 0,5-1 msk honung)
Mixa rabarber och mango med en stavmixer (tillsammans med honung). Tillsätt yoghurt, och blanda ut med mjölk. Häll upp i glas och servera.
Kommentarer
Trackback