Linfröbröd LCHF
Goda kakor, som är ganska lika "riktigt" bröd.
Jag gjorde 4 kakor från detta recept.
3 ägg
½ msk fiberhusk
100 gram philadelphia
2 dl riven, smakrik ost
3 msk linfrön
0,3 tsk bakpulver
0,3 tsk salt
Dela upp äggvitorna- och gulorna i två bunkar.
Vispa äggvitorna med elvisp tills de blivit så fasta att du kan vända bunken upp och ner.
Vispa äggulorna tills de blivit krämiga. Tillsätt philadelhiaosten, linfrön och salt, och vispa till en slät smet. Blanda i fiberhusk och rör ut ordentligt. Rör i den rina osten. Vänd ner äggvitorna med en slickepott. Låt stå 15 minuter så fiberhusken får svälla.
Klicka ut på bakplåtspapper, och grädda i 200 grader, ca 15 minuter- tills de fått fin färg.
Med philadelphia och gurka.
Jag gjorde 4 kakor från detta recept.
3 ägg
½ msk fiberhusk
100 gram philadelphia
2 dl riven, smakrik ost
3 msk linfrön
0,3 tsk bakpulver
0,3 tsk salt
Dela upp äggvitorna- och gulorna i två bunkar.
Vispa äggvitorna med elvisp tills de blivit så fasta att du kan vända bunken upp och ner.
Vispa äggulorna tills de blivit krämiga. Tillsätt philadelhiaosten, linfrön och salt, och vispa till en slät smet. Blanda i fiberhusk och rör ut ordentligt. Rör i den rina osten. Vänd ner äggvitorna med en slickepott. Låt stå 15 minuter så fiberhusken får svälla.
Klicka ut på bakplåtspapper, och grädda i 200 grader, ca 15 minuter- tills de fått fin färg.
Med philadelphia och gurka.
Kommentarer
Trackback