Ugnsgrönsaker
Ugnsgrönsakerna är basen i den här måltiden, men jag berättar även hur jag tillagat det andra.
Potatis
Morötter
Kålrot
Gul löl
Vitlök
Olivolja
Örtsalt
Rosmarin
Oregano
Skala och skär grönsakerna i olika former. Skala och skär vitlöken i tunna skivor. Lägg i en ugnssäker form. Häll över olivolja och krydda med örtsalt, rosmarin och oregano. Grilla i mitten av ugnen på 200 grader i ca 40 minuter. Rör om efter halva tiden.

Lägg Veggo´s ovo vegetariska pålägg typ Salami i en ugnssäker form. Grilla i ca 5 minuter på 200 grader. Klipp i bitar över grönsakerna.
Skölj en färsk broccoli och skär i små buketter. Lägg dem i en kastrull och fyll på med lite vatten- det behöver inte täcka broccolin. Koka under lock ca 5-7 minuter. Krydda med örtsalt.
Serveras med halverade körsbärstomater.
Potatis
Morötter
Kålrot
Gul löl
Vitlök
Olivolja
Örtsalt
Rosmarin
Oregano
Skala och skär grönsakerna i olika former. Skala och skär vitlöken i tunna skivor. Lägg i en ugnssäker form. Häll över olivolja och krydda med örtsalt, rosmarin och oregano. Grilla i mitten av ugnen på 200 grader i ca 40 minuter. Rör om efter halva tiden.

Lägg Veggo´s ovo vegetariska pålägg typ Salami i en ugnssäker form. Grilla i ca 5 minuter på 200 grader. Klipp i bitar över grönsakerna.
Skölj en färsk broccoli och skär i små buketter. Lägg dem i en kastrull och fyll på med lite vatten- det behöver inte täcka broccolin. Koka under lock ca 5-7 minuter. Krydda med örtsalt.
Serveras med halverade körsbärstomater.
Kommentarer
Trackback