Påskägg...



Chokladägg fyllda med vit chokladmousse, och överst en "gula" av aprikosmarmelad.



50 gram vit choklad
2 dl vispgrädde
1 ägg

Smält chokladen, och låt svalna något. Se till att rör ut den ordentligt, för att slippa klumpar i moussen.
Vispa grädden i en bunke, och ägget i en annan.
Häll ner den smälta chokladen med ägget, och vispa ihop på låg hastighet.
Tillsätt grädden, lite i taget, och rör ut till en en jämn smet.

Skär av toppen på 9 chokladägg, så att leksaken går att hälla ut, och fyll med mousse.
Spritsa till sist ut aprikosmarmelad (enklast med en sådan typ av flaska) överst.
Låt stå kylt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0