Pannkakor LCHF
Pannkakorna blir jättegoda, o smakar väldigt likt "riktiga" pannkakor. Tänk dock på att de är lite svårare att steka, samt att de bör stekas i mycket smör!
Dubblera ingredienserna för flera pannkakor.
Till 2 personer, ca 6-8 pannkakor.
2 ägg
2 dl vispgrädde
2 dl mjölk
2 msk fiberhusk
1 nypa salt
Vispa ihop ägg, grädde, mjölk, och salt. Tillsätt fiberhusk, och se till att det blandat sig ordentligt. Låt stå minst 15 minuter för att fiberhusken ska svälla.
Grädda! Jag tog ca ½ dl smet till varje pannkaka. Smeten är ganska tjock, men när den väl hamnat i värmen i stekpannan, kan man skaka till pannan lite så den flyter ut mer.
Jag åt pannkakorna med blåbär och Vaniljgrädde.
Dubblera ingredienserna för flera pannkakor.
Till 2 personer, ca 6-8 pannkakor.
2 ägg
2 dl vispgrädde
2 dl mjölk
2 msk fiberhusk
1 nypa salt
Vispa ihop ägg, grädde, mjölk, och salt. Tillsätt fiberhusk, och se till att det blandat sig ordentligt. Låt stå minst 15 minuter för att fiberhusken ska svälla.
Grädda! Jag tog ca ½ dl smet till varje pannkaka. Smeten är ganska tjock, men när den väl hamnat i värmen i stekpannan, kan man skaka till pannan lite så den flyter ut mer.
Jag åt pannkakorna med blåbär och Vaniljgrädde.
Kommentarer
Trackback