Rödbetssallad med parmesanost

Jag tycker verkligen om rödbetor, men har inte förstått tjusningen med att servera den med den där krämiga röran, utan jag vill ha en sallad som känns fräsch.

Ingredienser

rödbetor
parmesanost
babyspenat
lite örtsalt

Koka rödbetorna i salt tills det känns färdiga med provstickan.
Det kan ta upp till en timme att koka om de är väldigt stora, och späda rödbetor man hittar på sommaren kan bli klara på 15-20 minuter.
Skala och skär de avsvalnade rödbetorna i skivor.
Lägg ut babyspenat på ett serveringsfat. Hyvla över parmesanost. Lägg på betorna, och hyvla mer ost. Krydda till sist med lite örtsalt.
Serveras rumstempererat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0